foto

STT 2018-2019

Wij zijn het Stanislas Tech Team van het jaar 2018-2019! We hebben er allemaal veel zin in en gaan ons best doen om zo goed mogelijk te presteren. Natuurlijk gaan we het ook gezellig maken met z'n allen. Het wordt een avontuur om nooit meer te vergeten!

We zijn dit jaar met negen teamleden, voor meer informatie zie het kopje 'Team' bij 2018-2019. We zijn als sinds eind augustus begonnen met FTC en komen sindsdien minimaal 5 dagen per week samen; elke eerste pauze en vaak na school.

We doen dit jaar allemaal voor het eerst mee aan FTC dus we weten niet precies wat we kunnen verwachten, maar gelukkig krijgen we hulp van de leden het Team van vorig jaar en met vragen kunnen we altijd bij hen terecht. Ook worden we geholpen door onze coaches, Cindy en Bas.

We zullen onze ervaringen en onze avonturen delen, dus wie met ons mee wil kijken in de wereld van robotica, kan onder andere deze website in de gaten houden. Ook zijn we actief op Instagram. Onze naam is 'ftcstanislas'. Dit account is van Stanislas Tech Team en -Academy bij elkaar. Mocht je contact willen opnemen, kan dit via de contactgevens die onderaan de website staan of je kunt een 'DM' sturen op Instagram.

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over FTC als wij. Op naar veel nieuwe ervaringen en natuurlijk veel plezier!