foto

League Meet Hogeschool Utrecht

Op 15 december hadden we onze tweede League Meet. Dit betekende nieuwe kansen voor ons. De eerste League Meet ging namelijk niet erg goed.

We hadden vroeg op school afgesproken, om 7:30 's ochtends. We hadden met de Stanislas Tech Academy op school afgesproken en we vertrokken met z'n allen tegelijk. Deze dag konden onze coaches, Cindy en Bas, er helaas niet bij zijn want die hadden de jaarlijkse conferentie van natuurkunde leraren. Gelukkig namen de captains van de teams alles over.

Wij en Stanislas Tech Academy als één alliantie

De wedstrijden gingen over het algemeen erg goed, vooral de eerste twee; die wonnen we allebei. Daarna gingen er wel wat dingen kapot maar dat hoort er bij. Onze touwtjes begaven het weer en we zijn erachter gekomen dat dit niet een waterdicht plan is. We hadden ook best vaak connectieproblemen met de telefoons en de controllers. Dit kwam vermoedelijk door het draadje en de USB-hub, die aan vervanging toe was. Verder gingen er twee tandwielen kapot, die we uiteindelijk van een ander team hebben geleend, dat was heel fijn. We wilden ze eerst overkopen maar hebben toch besloten om metalen tandwielen te bestellen op REV. Die gaan immers minder snel kapot.

Tijdens een van de laatste wedstrijden hadden we de wedstrijd met 265-72 gewonnen. Dat is onze hoogste score tot nu toe.

Uiteindelijk zijn we na die ene dag vijf plekken gestegen in de landelijke ranking. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Er is nog één League Meet te gaan, waar wij niet aan mee doen. Zelfs al zouden alle zestien teams ons inhalen in de landelijke ranking, zouden we nog steeds in de top 24 staan en dus naar het NK mogen!