foto

Kick-off Rover Ruckus

Op 10 oktober 2018 gingen we naar de Kick-off in Leusden. Het was in het gebouw van AFAS Software. We gingen samen met de Stanislas Tech Academy, waarmee we hadden afgesproken dat de twee teams allebei drie mensen meenamen naar de Kick-off. Ook onze coaches, Cindy en Bas, gingen mee. We meldden ons aan en na een tijdje gingen we met z'n allen, dus alle teams die aanwezig waren, naar een grote zaal in het gebouw. Er werd onder andere uitgelegd dat het systeem dit jaar anders was vanwege het groeiende aantal aanmeldingen. Hierdoor was het niet meer mogelijk om iedereen te laten mee doen aan het NK en moesten er dus voorrondes komen. Die voorrondes zijn de League Meets. Er zijn er vier in het jaar, je mag er aan een of twee mee doen.

Het begin van de Kick-off

Ze vertelden ook dat er dit jaar maar één team naar Amerika mag, namelijk de winnaar van de Inspire Award tijdens het NK. Het NK zou dit jaar voor het WK in de VS zijn. Wel zouden er drie teams naar een internationale wedstrijd in Italië mogen. Hier hebben we later nog iets over gevraagd aan mensen van de organisatie. Later hebben we met de rest van het team overlegd en besloten om een mail te sturen dat we mee willen doen.

Ook werd er het een en ander uitgelegd over de challenge van dit jaar. Er werd uitgelegd hoe de wedstrijd verloopt en hoe je punten kan scoren.

Later kregen we een rondleiding door het gebouw van AFAS Software. We vonden het erg leuk om te zien hoe het er aan toe ging, bij zo'n groot bedrijf.

Na de Kick-off zijn we met z'n allen gaan eten bij de McDonald's, wat heel gezellig was. Nu aan de slag met de challenge!

Met z'n zessen voor het AFAS-logo